STEF QUIRIJNEN (EPC deskundige)

Stef Quirijnen

Stef is in maart naast zijn huidige job in bijberoep begonnen. Hij stelt energieprestatiecertificaten (EPC) op naast zijn uren. Uw EPC moet worden opgesteld door een erkend energiedeskundige type A zoals Stef Quirijnen. De eigenaar die zijn woning wil verkopen of verhuren, is daarvoor verantwoordelijk. Ook als er beroep wordt gedaan op een immobiliënkantoor of een notaris. Dit is dus waar Stef u bij helpt.

Webkave Loenhout - Webdesign & Digitale Marketing

Wat is EPC en wat doet een energiedeskundige type A?

Een EPC-keuring is  sinds januari 2009 verplicht bij het verkopen of verhuren van een woning. Als het woongebouw bestaat uit verschillende woononderdelen, zoals appartement of studio’s, is een energie-prestatie-certificaat verplicht per wooneenheid. Een energieprestatiecertificaat is 10 jaar geldig. Moesten er in tussentijd ingrijpende verbouwingen zijn uitgevoerd kan je best een nieuwe keuring aanvragen om zo een correcte waarde te verkrijgen.

Het certificaat moet steeds opgemaakt worden door een energiedeskundige type A. Deze hebben een speciale opleiding gevolgd en werden erkend door het Vlaamse Gewest.

Eenvoudig en duidelijk!

Stef had een duidelijke voorkeur naar een iets eenvoudigere website. Mensen moeten binnenkomen, meteen weten wat voor website het is en hem zo gemakkelijk mogelijk contacteren. Vandaar twee gemakkelijk vindbare contactformulieren.

Stef Quirijnen EPC - Webkave Loenhout