ONTWERP VAN JE WEBSITE

Website verbeteren

Een geheel nieuwe site nodig of enkele zaken die je wilt veranderen? Kortom uw website verbeteren? Samen bekijken we naar jouw wensen en needs. Lay-out, kleuren, soorten knoppen, foto’s,… Er komen tal van zaken bij een website kijken, tal van zaken die dan ook vaak over het hoofd worden gezien.

Niet enkel puur de website maar ook aan je vindbaarheid online kunnen we iets doen. Ook zorg ik ervoor dat je website responsive is, zodat hij ook op uw Gsm, Tablet,… er even mooi uitziet!

Een website in orde houden/online zetten, het is iets waar enorm veel tijd insteekt. Tijd waar je naast het leiden van je bedrijf veel te weinig tijd voor heeft. Daar ben ik er om u een handje toe te steken. Voor een degelijke prijs krijg je een goed presterende website, die ik ook zal blijven verzorgen!

Analyse van JOuw website

Zoals bijvoorbeeld de tool Google Analytics die je helpt met meer inzicht te krijgen in je bezoekers, je vragen die je voordien had worden eindelijk beantwoord:

  • Hoe komen bezoekers op mijn website terecht?
  • Heb ik een website nodig die responsive is voor mijn mobiel?
  • Hoeveel bezoekers heb ik?
  • Hoelang zitten bezoekers op mijn website?

Dit zijn zaken die voor u een heel grote meerwaarde kunnen bezorgen. We kunnen zo heel gemakkelijk op uw bezoekers inspelen en ervoor zorgen dat alles persoonlijker wordt.

Dit zijn zaken die je ook zeker moet doen wanneer je al een website hebt en een nieuwe wilt laten bouwen. Zo begrijpt de websitebouwer beter wie er naar je website komt en welke zaken ze net interessant vinden. Zo kan hij/zij van het begin al inspelen op je websitebezoekers.

Analyseer dus regelmatig uw website en speel in op de resultaten!

GEBRUIKSVRIENDELIJK Webdesign

De website wordt gebouwd in WordPress, WordPress is een systeem dat het mogelijk maakt om zaken eenvoudig aan te passen eens alles afgewerkt is. Dit maakt het voor jou ook gemakkelijk zodat je niet altijd op mij moet rekenen.

Ik bied zelf ook trainingen aan indien je liever zaken zelf doet zodat je niet altijd langs mij hoeft te gaan. Hierbij geef ik je tips waar je je blogberichten aanmaakt, foto’s toevoegd, teksten aanpast,… maar ook complexere zaken zoals het veranderen van achtergrondkleuren en het instellen van links.

Je hoeft geen schrik te hebben dat je de website kapot zal maken, ik sta je natuurlijk altijd bij problemen en zet je terug op het juiste pad. Als je merkt dat het echt niet lukt zal ik met veel plezier al de gewenste aanpassingen doorvoeren.

Liever een website in een ander programma? Geen probleem, ik heb kennis in tal van andere tools.

Waarom kiezen voor een Webkave website?

RR
Webkave websites scoren goed in Google
RR
U kan zelf uw prestaties/resultaten inkijken
RR
Uw website ziet er mooi uit op alle toestellen
RR
Betaalbaar en op maatgemaakt voor u
RR
De webkave volgt wekelijks uw website op
RR
Gratis aanpassingen waar nodig
kaj vermeiren - webkave loenhout webdesign
kaj vermeiren
Online Marketeer & Consultant
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.