EMAIL CAMPAGNE

Eén van de beste manieren om mensen te bereiken is nog altijd de email-campagne. Mensen geven je hun contactgegevens waardoor je gemakkelijk een gepersonaliseerde email kunt verzenden. Bedoel ik dan dan dat ze uiteindelijk een overvloed van overbodige emails moeten ontvangen?

Absoluut niet. Tegenwoordig is het al heel gemakkelijk om de lijst met ontvangers van je mail in te delen in verschillende groepen zoals bv. de mensen die je mail openen en de mensen die je mail gewoon negeren. Daar kun je dan weer op inspelen, want wie weet win je de mensen die je mail negeren nog wel terug!

Dergelijke processen noemen we Drip Marketing / Drip Campaigns.

Je kunt dit proces volledig automatiseren waardoor je er eigenlijk amper iets voor moet doen. Email-campagnes hoeven niet altijd een must-have te zijn, maar ze leveren zeker wel een meerwaarde! Een email-campagne aangevuld met een degelijke website, de key voor meer leads!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.