BEACHWEEKEND LOENHOUT

Beachweekend wat is dat?

Beachweekend begon ooit als een Chirofuif georganiseerd door de Chirojongens Loenhout. Een ‘kleine chirofuif’ om aan extra inkomsten te komen om zo hun jaar te financieren. Dit is jaar na jaar uitgegroeid tot een evenement waar op de laatste editie 15.000 bezoekers afzakten en is ook een vaste waarde te noemen in de Kempen. Ondertussen zijn ook de Chiromeisjes mee in het verhaal gestapt. Wat er voor zorgt dat meer dan 150 gedreven vrijwilligers rond/tijdens het eerste weekend van augustus hun beste beentje voor zetten om er ‘iets uniek’ van te maken. De langste strandtoog, de lekkerste cocktails en beste sfeer, daarvoor moet je in Loenhout zijn! Tal van artiesten passeerden de revue: Lil Kleine, Regi, Jay Hardway, Yves V, Sidney Samson, Mike Williams, Lucas & Steve, Mesto,…
Namen die ik overigens mede heb geboekt, dus mocht u ooit een bedrijfsfeest organiseren. You know my number 😉

beachweekend - webkave loenhout webdesign
beachweekend - projecten webkave loenhout webdesign

Een groot evenement zoals Beachweekend moet natuurlijk ondersteund worden door de nodige Social Media-kanalen.

Ik hield me vooral bezig met hun Facebook, de juiste doelgroepen bereiken en een groei in de Facebook-pagina veroorzaken. Wat 3 jaar geleden 4.500-fans telde is nu veranderd in een fanbase van 9.400 mensen en een bereik op sommige berichten van 20.000-100.000!
Facebook werd versterkt door andere kanalen zoals Snapchat (1000-tal volgers) en Twitter (in mindere mate). Eind oktober 2017 gaven ze mij de opdracht om hun website onderhanden te nemen. Ik heb hiervoor een volledig vernieuwde website verzorgd met alle zaken die Beachweekend echt nodig had.

Een nieuwe website was een must voor Beachweekend!

Hun oude website was serieus verouderd en hing achter op de noden van vandaag. Er was zelfs geen aangepaste website voor op je smartphone. Mensen kwamen met tal van vragen die ik dan ook verwerkt heb op deze pagina. Mijn bedoeling met de website is dat mensen met hun vragen naar beachweekend.be surfen en zo snel mogelijk een antwoord krijgen. Vandaar dat de overzichtelijkheid en eenvoudigheid voor deze website het grootste belang had.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.