ONTWERP VAN WEBSITE

Website verbeteren

Een geheel nieuwe site of enkele zaken die u wilt veranderen? Kortom uw website verbeteren? Samen bekijken we naar uw wensen en needs. Lay-out, kleuren, soorten knoppen, foto’s,… Er komen tal van zaken bij een website kijken, tal van zaken die dan ook vaak over het hoofd worden gezien.

Niet enkel puur de website maar ook aan uw vindbaarheid online kunnen we iets doen. Ook zorg ik ervoor dat uw website responsive is, zodat hij ook op uw Gsm, Tablet,… er even mooi uitziet!

Een website in orde houden/online zetten, het is iets waar enorm veel tijd insteekt. Tijd waar u naast het leiden van uw bedrijf veel te weinig tijd voor heeft. Daar ben ik er om u een handje toe te steken. Voor een schappelijke prijs krijgt u een goed presterende website, die ik ook zal blijven verzorgen!

Analyse van uw website

Zoals bijvoorbeeld de tool Google Analytics die je helpt met meer inzicht te krijgen in je bezoekers, je vragen die je voordien had worden eindelijk beantwoord:

  • Hoe komen bezoekers op mijn website terecht?
  • Heb ik een website nodig die responsive is voor mijn mobiel?
  • Hoeveel bezoekers heb ik?
  • Hoelang zitten bezoekers op mijn website?

Dit zijn zaken die voor u een heel grote meerwaarde kunnen bezorgen. We kunnen zo heel gemakkelijk op uw bezoekers inspelen en ervoor zorgen dat alles persoonlijker wordt.

Analyseer dus regelmatig uw website en speel in op de resultaten!

Waarom kiezen voor een Webkave website?

RR
Webkave websites scoren goed in Google
RR
U kan zelf uw prestaties/resultaten inkijken
RR
Uw website ziet er mooi uit op alle toestellen
RR
Betaalbaar en op maatgemaakt voor u
RR
De webkave volgt wekelijks uw website op
RR
Gratis aanpassingen waar nodig
kaj vermeiren - webkave loenhout webdesign
kaj vermeiren
Online Marketeer & Consultant