EARTH MOVING WORLDWIDE

Website op maat

Earth Moving Worldwide (EMI Ltd.) is opgericht in het Midden-Oosten in 2009. Het is eigendom van de Aertssen Group en heeft verschillende aangesloten bedrijven in het Midden-Oosten en de rest van de wereld. De EMW Groep is opgericht om grootschalige geo-milieu-, grondverzet- en maritieme projecten in het Midden-Oosten en de rest van de wereld te ondersteunen. Met het hoofdkantoor in Cyprus, de UAE en België, de centrale doorvoerpunten van de belangrijkste scheepvaartroutes. Is EMW in staat om de hele wereld bedienen.

De EMW Groep is er trots op een sterke reputatie en reputatie te hebben in het leveren van projecten op tijd en binnen budget, met behoud van het hoogste niveau van klanttevredenheid en het overtreffen van kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieunormen.

Duidelijk en overzichtelijk

Voor Earth Moving Worldwide was het heel belangrijk dat hun onderneming en diensten duidelijk werden beschreven. Ze hebben tal van verschillende activiteiten die ze overzichtelijk wilden weergeven. Ook bezitten ze tal van verschillende machines die klaar staan voor al de klant zijn projecten. Veel van die machines verhuren zij ook.

Een website zoals EMW?
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.