WAAR HELPT KAJ VERMEIREN U MEE?

KAJ VERMEIREN

Als gemotiveerde laatstejaarsstudent marketing werd het me al snel duidelijk, online marketing is echt mijn ding. Gebruik van allerlei nieuwe tools om een website te bouwen, email campagnes op te zetten en tal van andere zaken. Dit telkens om mensen / bedrijven een eind verder te helpen door al mijn kennis in te zetten.

De stap naar een nieuwe uitdaging kwam dan ook snel, vandaar het ontstaan van de WebKave! Web staat voor het online gedeelte dat ik voor uw bedrijf wil verzorgen, aangevuld met KaVe dat voor Kaj Vermeiren staat.

…Veel mensen vinden de tijd niet om naast een bedrijf te leiden, zich ook nog bezig te houden met het online gedeelte

MET WELKE REDEN IS DE WEBKAVE NU NET ONTSTAAN?

Ik begrijp dat veel mensen het niet nodig vinden of het tijdsverspilling vinden om naast het bedrijfsvoeren nog tijd te steken in het online gedeelte. Dat is een last die ik van jullie schouders wil nemen. Waarom u net een website nodig hebt vindt u hier.
Het is niet mijn bedoeling om een eenmalige dienst te verstrekken, ik wil ervoor zorgen dat u online blijft presteren. Ik zal u blijven ondersteunen en opvolgen om dan ook bij te sturen waar nodig.

MIJN MISSIE
1

Ik wil u voldoende uitleg geven over het nut van een goede website en tips geven om uw huidige website aan te passen.

2

Het volledig aanpassen van de website naar uw wensen en gericht op uw specifieke doelgroep.

3

Het analyseren van de website om te zien waar er bijgestuurd moet worden en u regelmatig tips geven wie uw trouwste bezoekers zijn.

4

U steeds bijstaan en helpen met de website waar nodig. Een paar aanpassingen? Komt in orde.

STERKTES & VAARDIGHEDEN
Analytics 80%
0%
Photoshop 80%
0%
Gebruiksvriendelijkheid 90%
0%
Webdesign 90%
0%
Webkave Loenhout - Webdesign & Digitale Marketing
Afspraak Maken?
STEL JE VRAAG / MAAK EEN AFSPRAAK
kaj vermeiren - webkave loenhout webdesign
kaj vermeiren
Online Marketeer & Consultant

    VORIGE PROJECTEN
    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.